Ciutat

La FAVS demana que els diners de les festes de barri es destinin a la lluita contra la Covid-19

Una imatge d'arxiu de la Festa Major del 2018 / VICTÒRIA ROVIRA

En un comunicat conjunt, les associacions veïnals de la ciutat insten l’Ajuntament de Sabadell a destinar els diners de les subvencions de les festes de barri a la lluita contra el coronavirus, sigui per adquirir material per al personal sanitari o per a altres necessitats relacionades amb la pandèmia.

La petició s’ha fet a través de la Federació d’Associacions de Veïnals de Sabadell (FAVS), després que s’acordés no celebrar les respectives festes majors, donada la gravetat de la situació a la nostra ciutat. Una situació que ha provocat centenars de morts i milers d’infectats.

En el mateix comunicat, la FAVS demana que, al marge de la suspensió d’aquestes festes del 2020, aquells barris que ho vulguin puguin posar en marxa algun altre tipus de celebració amb totes les mesures de seguretat adients.

El comunicat de la FAVS el signen les associacions de veïns dels barris de: L’Eixample, Rambla-Creuta, Sol i Padrís, Nostra-Llar, Rambla-Centre, La Creu Alta, Can Puiggener, Ca n’Oriac, La Plana del Pintor, Can Deu, El Torrent del Capellà, Torreguitart, La Concòrdia, Can Llong, Can Rull, Gràcia, Els Merinals, Campoamor, Espronceda, Les Termes, Torre-Romeu, El Poble Nou de la Salut.

Comentaris
To Top