Ciutat

Enxampen 35 'forasters' a Sabadell saltant-se l'estat d'alarma

Un grup de ciclistes al Ripoll / GUILLEM PLANS

La Policia Municipal de Sabadell ha aixecat un total de 35 actes en detectar persones de fora de la capital vallesana accedint al municipi. Les dades corresponen al mes de maig, coincidint amb els primers dies en què es permet la pràctica de l'esport a l'aire lliure, sempre en les franges corresponents a cada edat concreta.

Segons fonts municipals consultades pel Diari de Sabadell, les actes s'han aixecat en detectar aquestes persones de fora, ja sigui perquè estaven passejant, fent esport o fins i tot circulant amb el seu vehicle pel terme municipal. De fet, el control dels límits ha estat present aquests dies en punts com ara el Rodal.

També per evitar que ciutadans de Sabadell creuessin a municipis veïns, com ara Castellar del Vallès. De fet, el seu alcalde i president del Consell Comarcal del Vallès OccidentalIgnasi Giménez, ha gravat un vídeo on apel·la a la responsabilitat de la població, i on es dirigeix a totes aquelles persones que no estan complint la llei: la gent que surt en grup, que no respecta les distàncies o que no fan cas a les franges horàries.

Publicitat

“Us estimem molt, però no cal que ens vingueu a visitar tots els dies amb bicicleta”, adreça als ciutadans de Sabadell que, entre altres, volen seguir rutes habituals per pujar, per exemple, al Puig de la Creu.

La sanció proposada en cada acta aixecada es gradua en funció de les circumstàncies. La sanció mínima és de 600 euros, i pot anar pujant segons la situació.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top