Castellar del Vallès

VÍDEO: L'alcalde de Castellar, als ciclistes de Sabadell: "No cal que ens visiteu cada dia"

L'alcalde de Castellar del Vallès i president del Consell Comarcal del Vallès Occidental, Ignasi Giménez ha gravat un vídeo on apel·la a la responsabilitat de la població. Empipat, es dirigeix a totes aquelles persones que no estan complint la llei: la gent que surt en grup, que no respecta les distàncies o que no fan cas a les franges horàries.

I hi ha dard, també, per als veïns de Sabadell que no fan cas a la limitació de fer esport a l'interior del municipi: "Us estimem molt, però no cal que ens vingueu a visitar tots els dies amb bicicleta".

“Ja no recordem com teníem l'UCI del Taulí fa uns dies? Per això estem repartint mascaretes per tothom?”, reflexiona. "Ho podem fer millor", conclou.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top