Ciutat

El Taulí ja ha registrat tres dies sense defuncions pel coronavirus

Els dies 6, 9 i 11 de maig no hi va haver cap mort per coronavirus al Taulí: feia pràcticament dos mesos que no passava

El Taulí, en una imatge d'arxiu / VICTÒRIA ROVIRA

El Taulí ja ha registrat tres dies sense cap defunció pel coronavirus des de l'inici de la pandèmia. El primer va ser el dimecres 6 de maig i els següents aquest dissabte passat, dia 9, i ahir dilluns, 11 de maig, tal com confirmen fonts oficials de la corporació sanitària.

Així doncs, el primer dia sense cap mort pel virus al Taulí es va produir pràcticament dos mesos després de les primeres cinc defuncions que es tenen constància a l'Hospital de Sabadell per aquesta patologia, a data de 17 de març.

Publicitat

Fins ara, a la corporació sanitària s'han produït 340 morts per la Covid-19. També s'hi han donat 1.404 altes, segons les últimes dades facilitades aquest dimarts després del pont de la Salut. A data d'aquest dimarts, 12 de maig, al Taulí hi ha 124 persones ingressades per aquest virus, 111 de les quals són a planta, són una desena menys que fa quatre dies; i 13 a l'UCI, les mateixes que dijous passat.

El coronavirus, en dades: gràfics de l’evolució de casos a Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top