CERDANYOLA

Cerdanyola reparteix mascaretes per a tots els nens de 0 a 13 anys

El lot que enviaran als nens de Cerdanyola / AJUNTAMENT DE CERDANYOLA

L’Ajuntament de Cerdanyola ha començat a enviar per correu un total de 6.134 mascaretes destinades a nens d’entre 3 i 13 anys. Es tracta d’una mesura que té per objectiu que tots els infants que ho desitgin puguin sortir al carrer amb els seus pares, mares o tutors, en virtut de l’aixecament parcial del confinament.

El material que s’ha començat a distribuir són mascaretes reutilitzables que es poden rentar fins a 140 vegades. El repartiment es fa de forma individual, a les bústies de les llars de tots els infants, segons les dades extretes del cens municipal.

Concretament, els nens i nenes de la ciutat rebran un sobre amb una mascareta i una carta informativa de l’alcalde, Carlos Cordón, sobre com fer-ne ús correcte i convidant als petits a continuar seguint les mesures indicades per les autoritats sanitàries. L’enviament també va acompanyat per un diploma personalitzat reconeixent l’esforç i el bon comportament dels nens i nenes de Cerdanyola durant els dies de confinament total, uns llapis de colors i un cartell amb la frase Tot anirà bé per pintar.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top