Publicitat
Esports

Pablo Becerril: “És una sort arribar al Sabadell Nord”

El tècnic del Sabadell Nord, en una imatge d'arxiu / LL. FRANCO

El Sabadell Nord ja té el substituit per afrontar l’era post-Quico Díaz. El tècnic Pablo Becerril serà l’encarregat de dirigir el conjunt de Ca n’Oriac a partir de la temporada 2020-2021.

L’‘ex’ del Sabadell ‘B’ i Mercantil, entre altres clubs, arribarà amb els seus companys de viatge de màxima confiança –Àngel Codina ‘Cudi’, Gerard del Cuerpo, Álvaro Morante, i un quart per conèixer-se–, per continuar fent somiar a la parròquia de Ca n’Oriac: “No vam dubtar ni un instant en acceptar la proposta. És un privilegi que vull agrair-li al Sabadell Nord. Arribo a un club on em sento molt identificat amb valors com l’esforç, lleialtat i humilitat. I que té la gran sort de tenir un camp ple que fa molt goig”, se sincerava Becerril.

El tècnic, que no dirigia un equip des de la tempestuosa experiència amb el filial arlequinat, arribarà a un club on l’auria de Díaz seguirà molt present. Sobre aquest aspecte, va comentar que “anar a un lloc amb la presència i el nom d’una persona com el Quico, que a més, ve de fer història, el llistó estarà molt alt. Per nosaltres, però, és un valor que continuï i que estigui al nostre costat”. En la mateixa línia, el tècnic de 38 anys afegia que “és una sort arribar a un equip que fa dues temporades va ser l’equip revelació. És possible, però,  que en les comparacions sempre hi sortim perdent”, explicava.

Publicitat

Futbol de barri

Tot i que encara és d’hora per saber com serà l’equip de Becerril, el que sí que se sap avui dia són les característiques i el perfil que tindran els jugadors d’un tècnic que, ahir divendres va fer la presentació virtual al bloc de l’any vinent: “Som molt clars i nosaltres som els que venim de fora i no hem aconseguit res. El Sabadell Nord té una història recent que ha funcionat, gràcies al mèrit de jugadors i cos tècnic, i a partir d’aquí nosaltres hem d’intentar convèncer-los perquè es quedin. Ens intentarem envoltar de jugadors que ens agraden i que encaixen dins la filosofia de club”. En la mateixa línia, Becerril se sincerava en assegurar que “la gent del Sabadell Nord és honesta i lleial com ho demostra el camp ple cada diumenge valorant l’esforç dels jugadors”.

Per acabar, va deixar clar que l’objectiu, com no podia ser d’una altra manera, “serà aconseguir la permanència per un club que a diferència de molts, s’hi segueix respirant futbol de barri”.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top