Publicitat
ESPORTS

El Centre d’Esports podrà entrenar dilluns a les instal·lacions municipals

Els jugadors podran tornar a entrenar a l'Estadi de manera individual / Ll. Franco

Canvi d’última hora. La flexibilització de determinades restriccions de caràcter nacional publicades aquest dissabte en el BOE afecten directament el món de l’esport i concretament el futbol ‘no professional’. Fins ara, els clubs de Segona B o Tercera Divisió quedaven exclosos de la possibilitat d’entrenar de manera individual a les seves instal·lacions com han pogut fer ja els equips professionals. Això ha canviat. A partir del dilluns 18, tot i que algunes zones continuen en la fase 0, tots els equips federats no professionals podran iniciar aquest nou format. Fins i tot els clubs professionals també fan un pas endavant i podran realitzar entrenaments mitjans en grups reduïts.

D’aquesta manera, la situació del Centre d’Esports canvia de manera substancial. A partir del pròxim dilluns, els homes d’Antonio Hidalgo podran trepitjar la gespa de la Creu Alta, l’Estadi Josep Molins de Sant Oleguer o la gespa artificial del Poliesportiu Olímpia. Això sí, caldrà una sèrie de condicionants: el primer, el vistiplau de l’Ajuntament, titular de totes aquestes instal·lacions amb la conseqüent aplicació de totes les mesures de seguretat i de protecció sanitària. De fet, en aquest sentit el club arlequinat ho tenia tot preparat.

La segona condició és la realització dels tests per assegurar que no hi hagi cap positiu entre la plantilla i cos tècnic. Encara que la mesura no és obligatòria per part de la Federació Espanyola de Futbol, el Consell d’Administració del Centre d’Esports considera que és vital fer les PCR abans de començar a entrenar i també s’ha mogut per aconseguir fer les proves serològiques a tothom. Això podria retardar la incorporació a la nova fase d’entrenaments que, recordem, són individuals i només permet la participació de dos jugadors alhora sobre el terreny de joc, juntament amb els tècnics o auxiliars. S’haurà de fer torns i horaris durant tota la jornada. El més probable és que entre dilluns i dimarts es facin les proves i comenci aquesta nova etapa per preparar amb més igualtat respecte a altres clubs el ‘play-off‘ exprés. La Federació insisteix que és una opció totalment factible encara que s’ha posat una data límit: el cap de setmana del 2 d’agost i tot apunta a El Pinatar de Múrcia.

Publicitat
Comentaris
To Top