Esports

Les primeres braçades de la ‘nova normalitat’

El CAR de Sant Cugat ahir dilluns amb diversos nedadors separats per un carril.

La llum al final del túnel. Ahir dilluns, i després de més de dos mesos, cinc –afortunats– waterpolistes de l’Astralpool Club Natació Sabadell van ser els primers esportistes a poder tornar al seu hàbitat a la piscina olímpica del CAR de Sant Cugat. 

Les jugadores del primer equip femení, Maica Garcia, Judith Forca i Laura Ester; juntament, amb els seus companys Edu Lorrio i Sergi Cabanas, i la nedadora Marina Garcia van poder fer les primeres braçades sota unes estrictes mesures de seguretat i higiene.

Publicitat

Dividits en dos torns, matí i tarda, la portera de l’Astralpool Laura Ester va ser una de les primeres a estrenar-se dins d’aquesta nova normalitat. “S’ha fet estrany sortir al carrer fora de la franja horària. He de reconèixer que avui ha estat un dia de nervis per poder-nos tirar a l’aigua després de tant de temps”, explicava Ester.

Abans d’entrar al Centre d’Alt Rendiment, les mesures de seguretat ja eren evidents: control de la temperatura corporal i check mèdic abans de tirar-se a l’aigua. “Ens han pres la pressió arterial, el percentatge d’oxigen a la sang i diverses preguntes per si havíem patit algun símptoma”, indicava pajarito Ester. Un cop a l’aigua, sentiments contraposats. D’una banda, poder tornar a fer el que anhelava des de fa mesos; i de l’altra, estranyesa: “Hem parlat amb distància, tenia ganes d’abraçar-les i fer algun petó”. Tot arribarà.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top