Publicitat
Esports

Les primeres braçades de la ‘nova normalitat’

El CAR de Sant Cugat ahir dilluns amb diversos nedadors separats per un carril.

La llum al final del túnel. Ahir dilluns, i després de més de dos mesos, cinc –afortunats– waterpolistes de l’Astralpool Club Natació Sabadell van ser els primers esportistes a poder tornar al seu hàbitat a la piscina olímpica del CAR de Sant Cugat. 

Les jugadores del primer equip femení, Maica Garcia, Judith Forca i Laura Ester; juntament, amb els seus companys Edu Lorrio i Sergi Cabanas, i la nedadora Marina Garcia van poder fer les primeres braçades sota unes estrictes mesures de seguretat i higiene.

Publicitat

Dividits en dos torns, matí i tarda, la portera de l’Astralpool Laura Ester va ser una de les primeres a estrenar-se dins d’aquesta nova normalitat. “S’ha fet estrany sortir al carrer fora de la franja horària. He de reconèixer que avui ha estat un dia de nervis per poder-nos tirar a l’aigua després de tant de temps”, explicava Ester.

Abans d’entrar al Centre d’Alt Rendiment, les mesures de seguretat ja eren evidents: control de la temperatura corporal i check mèdic abans de tirar-se a l’aigua. “Ens han pres la pressió arterial, el percentatge d’oxigen a la sang i diverses preguntes per si havíem patit algun símptoma”, indicava pajarito Ester. Un cop a l’aigua, sentiments contraposats. D’una banda, poder tornar a fer el que anhelava des de fa mesos; i de l’altra, estranyesa: “Hem parlat amb distància, tenia ganes d’abraçar-les i fer algun petó”. Tot arribarà.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top