Publicitat
MONTCADA

Tiroteig a Montcada i Reixac amb un ferit greu i un detingut

Els Mossos d’Esquadra han detingut un home després d’un tiroteig que ha tingut lloc a la localitat vallesana de Montcada i Reixac, i en què un home ha resultat ferit greu. Segons han informat fonts dels Mossos d’Esquadra, els fets han tingut lloc a les 12 h, al carrer de Sant Ignasi, de barri de Mas Rampinyo, segons detalla el portal informatiu municipal LaVeu.cat.

Diverses unitats dels Mossos d’Esquadra s’han desplaçat fins al lloc dels fets, on, juntament amb la Policia Local i el Sistema d’Emergències Mèdiques (SEM), han atès un home que ha resultat ferit de gravetat, però la seva vida no corre perill, i que ha estat traslladat a un centre hospitalari. A partir d’aquí, s’ha iniciat un dispositiu per tal d’intentar localitzar l’autor o autors dels fets, fins que finalment han localitzat un home amagat a l’interior del mateix edifici on s’han produït els fets.

Publicitat

Els agents han detingut l’home, la identitat del qual no ha transcendit, i ha estat traslladat a la comissaria de la Policia Local de Montcada i Reixac, a l’espera que la investigació determini si hi ha més autors materials dels fets.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top