Esports

Així serà l'atípica tornada del Centre d'Esports als entrenaments individuals

Els jugadors arlequinats tornaran a trepitjar la gespa de l'Estadi / Ll.F.

Llum verda. Després de confirmar-se el salt de Sabadell a la Fase 1 de la desescalada, la plantilla del Centre d'Esports iniciarà dilluns els entrenaments a les instal·lacions de la Creu Alta de manera individualitzada. Serà una atípica tornada a la feina 72 dies després del confinament i amb moltes mesures de seguretat i protecció. L'encarregat de material, Jordi Bransuela, ho ha deixat tot enllestit.

Arribada dels jugadors

Probablement a partir de les 9 hores, els jugadors -que ja van realitzar una revisió mèdica i les proves serològiques- arribaran amb els seus cotxes (i ja amb la roba d'entrenament) i accediran a l'Estadi per la rampa del pàrquing del Gol Sud, habitualment reservat per socis vips i els àrbitres els dies de partit. Es marcarà un horari perquè els 28 jugadors citats es puguin exercitar en el transcurs de tota la jornada.

Temperatura i desinfecció

Només poden entrar 2 jugadors al recinte per cada tram horari establert. Un membre del cos mèdic els hi prendrà la temperatura amb un termòmetre digital encara dins del cotxe. Després passaran per una zona de desinfecció de les vambes abans d'ingressar a la gespa del terreny de joc per darrere de la porteria del Gol Nord. També disposaran d'un petit gimnàs a l'aire lliure a la mateixa zona del Gol Nord degudament desinfectat.

Publicitat

Treball específic i una pilota

Els dos jugadors tindran mig camp per cadascú per fer els exercicis específics seguint les instruccions del preparador físic Xavi Moñino i el cost tècnic, amb Antonio Hidalgo al capdavant. Cada jugador disposarà d'una pilota que haurà estat desinfectada prèviament.

Final i tornada al cotxe

En acabar la sessió, els 2 jugadors abandonaran el terreny de joc per una porta lateral de tribuna alta per no creuar-se amb els dos companys que vinguin al darrere. No es podran dutxar a l'Estadi i marxaran amb la seva roba cap a casa. Fins a l'endemà. Així durant aquesta primera setmana. Des de la Federació Espanyola de Futbol s'ha demanat poder avançar la segona fase d'entrenaments a l'1 de juny i poder fer-ho amb grups de 10.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top