Ciutat

Sabadell passarà dilluns a la fase 1

Sanitat fa oficial el canvi, que permetrà l’obertura de terrasses i moure’ns pels municipis de l’entorn

Gent gran, passejant a Can Deu / VICTÒRIA ROVIRA

La ciutat de Sabadell i els municipis de l’entorn de Barcelona, inclosa la capital, passaran dilluns a la fase 1Això comportarà noves llibertats, sempre amb aquelles limitacions que preveu l’estat d’alarma i amb totes les garanties sanitàries per evitar contagis i, el que seria pitjor, un rebrot dels casos que suposaria fer un pas enrere i tornar a restriccions ja deixades al marge.

Què podrem fer?

A partir de dilluns es podrà sortir de Sabadell, tot i que es recomana limitar els desplaçaments. Això permetrà trobades de fins a 10 persones, mantenint distàncies de dos metres, i sempre que es facin en la nostra mateixa regió sanitària, que engloba Vallès, Maresme i Barcelonès nord.

També es podrà tornar a brindar als bars i restaurants, però només a les terrasses, on només hi podrà haver la meitat de les taules que tenien fins ara. Caldrà netejar taules i cadires, canviar elements que hi hagi a sobre i es limitaran les taules a 10 persones.

El bus passarà de 33 a 43 vehicles, amb un 80% del servei habitual. Els gimnasos podran obrir per a exercicis individuals, i hotels, museus i biblioteques també ho podran fer, sense espais d’ús comú.

A les botigues de menys de 400 metres quadrats es manté l’aforament del 30% i sense cita prèvia. Als llocs de culte, com esglésies, l’aforament serà del 30%, mentre que les vetlles podran acollir fins a 15 persones.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top