Ciutat

Prohibit sortir de Sabadell aquest cap de setmana

Un control dels Mossos d'Esquadra per evitar que la gent se salti el confinament durant el cap de setmana / ACN

Aquest divendres s’ha fet oficial que Sabadell passarà a fase 1 dilluns. Això vol dir que fins llavors es mantenen les restriccions més elementals, entre elles les de sortir del municipi propi.

I tot i que molts estan desitjant anar a veure familiars, només ho podran fer a partir de dilluns si es troben a la nostra regió sanitària, que engloba el Vallès, el Maresme i el Barcelonès Nord. Significa que es podrà anar a municipis com Terrassa, Cerdanyola, Mataró o Granollers, però no Barcelona, per exemple.

No obstant això, aquests canvis vindran dilluns. Aquest cap de setmana cal evitar temptacions que impliquin sortir de Sabadell. Queda prohibit anar a Sant Quirze, Cerdanyola o Castellar si sou de Sabadell, igual que ningú d’aquests municipis pot venir a Sabadell sense una justificació de pes. Ras i curt, cal seguir fent com fins ara, perquè la fase 1 no serà vigent fins dilluns a les 00 h.

Massa velocitat

La possibilitat de desplaçar-se entre municipis implicarà un increment de la mobilitat. De fet, els Mossos d’Esquadra han detectat en els últims dies de desescalada excessos de velocitat en alguns conductors, que es troben un trànsit poc dens i molt fluid i corren més compte.

El comissari encarregat de la mobilitat, Joan Carles Molinero, ha demanat precaució en els propers dies, i més quan el trànsit s’incrementarà amb el probable pas a la fase 1 de la regió metropolitana de Barcelona. També ha alertat d’un possible increment de consum d’alcohol al volant ara que es produeix el desconfinament.

El director del Servei Català de Trànsit, Juli Gendrau, ha indicat que no preveuen tornar a curt termini als volums de vehicles d’abans del confinament, per la crisi econòmica i també pel teletreball.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top