Ciutat

Els ingressats a planta del Taulí per coronavirus baixen de la cinquantena

El Taulí, en una imatge d'arxiu / LLUÍS FRANCO

Ja hi ha menys de 50 persones hospitalitzades a planta amb coronavirus al Taulí. Segons les dades aportades per la corporació sanitària aquest divendres, hi ha 47 persones ingressades a planta amb aquesta patologia. No es donava una xifra així des del 16 de març, en la segona setmana des que s’havia detectat el primer cas positiu de la Covid-19 a l'hospital sabadellenc.

A part d’aquestes 47 persones, també n’hi ha 13 a l’UCI, les mateixes que el dimecres i en aquest sentit es manté la línia del mes de maig. Actualment, el nombre de morts per coronavirus és de 348 persones en total; havent-se registrat 4 defuncions entre dimecres i divendres.

Publicitat

El Taulí encara no ha pogut facilitar les dades d’altes, ja que s’estan revisant a tot el sistema sanitari català per part del seu òrgan responsable, el Departament de Salut.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top