Esports

L'ascens del Club Natació de voleibol a Superlliga-2 supeditat al suport econòmic

L'equip dirigit per Jordi Fernàndez ha vist premiada una gran temporada / CEDIDA

La resolució final de la temporada de voleibol en categories estatals ha afavorit, esportivament, al Club Natació Sabadell. El sènior masculí és, ara per ara, nou equip de la Superlliga-2. La Federació Espanyola de voleibol ha decidit concedir l'ascens a tots els equips de Primera Nacional que encara tenien opcions matemàtiques de classificar-se per les fases d'ascens creant un nou grup a la segona categoria nacional. Aquest era el cas del conjunt sabadellenc que encara havia de visitar al líder Torredembarra en l'última jornada del campionat regular.

La notícia ha estat rebuda amb "satisfacció", com explica el president de la secció de voleibol, Óscar Llagostera. "És un premi a l'excel·lent temporada que estàvem fent. Teníem opcions reals de disputar les fases". De totes maneres, l'ascens queda ara supeditat a un factor clau: el suport econòmic. Llagostera admet que "serà complicat perquè, a més, el Club Natació es troba en una situació molt delicada amb l'afectació directa de la Covid-19. Això significarà una rebaixa en els pressupostos i de retruc en les diferents seccions".

Publicitat

De totes maneres, el president confia a trobar alguna solució per fer realitat el salt a una categoria de gran nivell. "Ho intentarem i la solució seria trobar una esponsorització prou potent per mantenir una estructura, fer un equip competitiu i afrontar les despeses que suposa la Superlliga-2 amb garanties". Com ha passat amb altres esports (bàsquet o futbol sala), planeja de nou el fantasma de la renúncia per qüestions econòmiques, però el vòlei del Club vol ser una excepció.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top