Ciutat

Nou pas per facilitar que es pugui anar de Sabadell a Barcelona a la fase 1

La C-58 és la principal via d'accés a Barcelona en cotxe des del Vallès / ACN

Diversos alcaldes de l'àmbit de Barcelona i rodalia i la Generalitat estan en converses aquest dilluns per abordar si, finalment, es podrà anar de Sabadell a Barcelona i altres municipis de la Regió Sanitària Sud.

Així ho ha explicat el regidor d'Acció Social, Eloi Cortés, en una roda de premsa telemàtica posterior a la Junta de Govern Local, i ho han confirmat fonts del Departament de Salut i del Departament d'Interior al Diari de Sabadell.

Aquest cap de setmana, diversos alcaldes de les comarques de l'entorn de Barcelona van traslladar al president de la Generalitat, Quim Torra, la petició per flexibilitzar el confinament de les subregions creades a partir de la regió sanitària barcelonina. Tot plegat ho feien en petició d'un criteri de mobilitat natural entre els municipis que configuren l'arc metropolità.

"Avui s'està treballant sobre la proposta", ha expressat Cortés, que ha detallat que les converses es fan entre "els departaments de Salut i Interior i diferents alcaldes". "Avui tindrem alguna notícia de si serà possible o no", ha afegit.

En aquest sentit, ha apuntat que això no vol dir que la seva aplicació sigui immediata, ja que caldrà veure si és la Generalitat qui pot tornar a reunificar la regió de l'entorn de Barcelona, ara dividida en tres, o ha de comptar amb la validació del Ministeri de Sanitat.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top