Vallès

Tres atracadors detinguts després d’una persecució per mig Vallès

Els Mossos d’Esquadra, amb la col·laboració de diversos cossos de policia local del Vallès Occidental, han detingut tres persones per presumptament atracar dos establiments i protagonitzar una persecució. El cos ha rebut un avís a les 11.30 h, en què s’alertava d’un atracament en un establiment d’una cadena de productes congelats de Terrassa, sense que tinguessin més dades al respecte.

Poc després, a les 1.30 h, es rebia un altre avís, en aquesta ocasió d’un comerç situat a l’interior del nucli urbà de la veïna localitat de Sant Quirze de Vallès, motiu pel qual s’ha tractat de creuar dades. En aquest cas, s’ha pogut identificar la matrícula, fet que ha permès localitzar i iniciar una persecució que ha activat agents de diverses Àrees Bàsiques Policials dels Mossos, així com diversos cossos de policia local.

Finalment, els agents han aconseguit detenir el turisme en una de les sortides de l’autopista C-16 a l’altura de Sant Cugat de Vallès, al voltant de les 13.50 h, i detenir un total de tres persones que es trobaven a l’interior del vehicle.

Se’ls acusa de dos delictes de robatori i un altre de robatori de vehicle, i a més se’ls han intervingut eines i un ganivet amb el qual amenaçaven els dependents.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top