Publicitat
Ciutat

Tres intoxicats en un incendi a Ca n'Oriac

Tres persones de 51, 44 i 20 anys van resultar intoxicades dilluns al vespre en un incendi que es va declarar al barri de Ca n'Oriac. Concretament, el foc es va originar a les 20.22 h al número 131 de l’avinguda Matadepera.

Al lloc de l’incident es van adreçar cinc dotacions dels bombers per apagar el foc, que es va originar a conseqüència de la crema d’un aire condicionat que va propagar les flames a un matalàs de l’interior de l’immoble. Dues ambulàncies del SEM van assistir les tres persones al lloc dels fets i van traslladar-les al Parc Taulí per inhalació de fum.

A més, van intervenir-hi quatre unitats de la Policia Municipal.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top