Publicitat
Ciutat

El D.S. es presenta com a cas d’èxit de premsa local a la conferència anual de la SIP

Exemplars de la primera edició del Diari de Sabadell, amb el nou disseny / JOSEP BLANCH

La Sociedad Interamericana de Prensa (SIP) ha escollit el Diari de Sabadell com a cas d’èxit de premsa local per presentar el projecte a la conferència anual de l’organització. La presentació anirà a càrrec de l’editor del D.S., Marc Basté, juntament amb l’autor de redisseny del diari, el periodista gràfic i consultor Antonio Martin. L’acte, Soluciones visuales para la crisis del Covid-19 y para el virus de la prensa local, se celebrarà avui dijous, 28 de maig, a les 16.30 h (hora de Sabadell) i per seguir-lo cal apuntar-se aquí.

El programa d’enguany de la SIP també inclou ponències i taules rodones sobre nous negocis; l’impacte de la pandèmia en la premsa on-line; seguretat cibernètica; acceleradors de continguts; l’afectació del coronavirus al consum de notícies; les Accelerated Mobile Pages (AMP) de Google; el rol dels mitjans en la generació de vendes tot i la Covid-19; tecnologies d’administració de contingut i la tecnologia als mitjans, entre molts altres temes que afecten de ple el sector. La SIPConnect és un dels esdeveniments internacionals més importants del sector de la premsa.

Enguany, a la SIP hi participen personalitats rellevants del món de la comunicació principalment de l’Amèrica Llatina, els Estats Units i Espanya i compta amb la col·laboració del Facebook Journalism Project, Google i The New York Times, entre altres grans empreses del sector. El primer bloc del programa es va celebrar els passats 20 i 21 de maig i ha continuat aquesta setmana, amb les intervencions de Camilo Gómez, del Google Partnership Group; l’expert en estratègia i transformació digital Pepe Cerezo Lucas Morreti, de la popular empresa d’anàlisi de dades americana Chartbeat.

A l’edició de l’any passat de la SIP també hi va participar Daniel Hadad, del mitjà argentí Infobae; Javier Kraviez de Clarín; Cathy Areu de l’americana Fox i Michael Greenspon del The New York Times, entre altres.

Publicitat
Comentaris
To Top