Publicitat
Ciutat

Detecten un rebrot de Covid-19 a la residència Els Jardins de Castellarnau

La residència d'avis Els Jardins de Castellarnau ha detectat un nou cas positiu en una dona resident del centre. Tal com avança Canal Terrassa i ha pogut confirmar el D.S., el centre ha activat els protocols per aïllar el contagi.

Segons el gerent del centre geriàtric, la dona ja havia patit la Covid-19 i, després de realitzar dues proves PCR amb resultat negatiu, una tercera prova, feta fa una setmana, indicava que la dona era positiva. Tot i això, segons els responsables del centre, tant la dona com la resta de residents es troben asimptomàtics.

Publicitat

"Els metges ens expliquen que es pot tractar d'un cas latent, que ha donat positiu perquè conserva restes de material víric antic, però que el virus podia estar inactiu", assegura el gerent. La direcció dels Jardins de Castellarnau, però, ha activat els protocols d'aïllament de la persona contagiada i ha realitzat proves a la resta de residents per comprovar que no s'hagi estès el contagi. De moment, es troben aïllats a les habitacions.

L'Exèrcit de Terra de la unitat NBQ, procedent de València, i del Regiment 63 del Bruc i del Govern Militar de Barcelona ja va fer tasques de desinfecció, el passat 27 de març, a aquesta residència.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top