SANT QUIRZE

El Complex Esportiu Municipal de Sant Quirze obre la sala de 'fitness' i les pistes de tennis a partir de dilluns

El  Complex Esportiu Municipal de Can Casablanques oferirà a partir del proper dilluns 1 de juny als usuaris de l'equipament el servei de 'fitness' i l'accés a les pistes de tennis amb cita prèvia. L'obertura es realitzarà seguint totes les mesures d'higiene i seguretat previstes en aquesta fase 1 i amb la limitació del 30% de l'aforament de les instal·lacions obertes. Fins a nou avís, l'empresa concessionària del servei, INACUA, no realitzarà cap càrrec de quotes i les persones usuàries podran accedir al servei de fitness gratuïtament i per al lloguer de les pistes de tennis es cobrarà l'import corresponent preferiblement amb targeta de crèdit.

Sala Fitness

Per a la reobertura de la sala, s’han distribuït les màquines col·locant part de les d’exercici cardiovascular al pavelló del centre. Les màquines que no compleixen la distància mínima de seguretat o tenen risc de contacte es mantenen fora de servei.

Complex Esportiu Municipal Sant Quirze / CEDIDA

En aquesta fase 1 no estan oberts els vestidors, la piscina coberta ni la pista de frontó.

Com demanar la cita prèvia?

Per poder accedir a la instal·lació, s’haurà de fer mitjançant una reserva preferiblement per correu electrònic cemsantquirze@ferrovial.com, o bé trucant al 93 721 39 75 indicant nom i cognoms, el servei que es vol utilitzar i el dia i hora en què es vol accedir.

La durada de la reserva per persona serà d’1 hora. Per tal de garantir l’accés al màxim de persones, només es permetrà realitzar 2 reserves a la setmana. Aquelles persones que vulguin accedir més de dos cops per setmana podran trucar i demanar cita prèvia en les hores lliures d’aquell mateix dia i tindran  preferència aquelles persones que no hagin fet reserves els dies anteriors.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top