Publicitat
EDITORIAL

Bones notícies que inspiren

Zero morts per coronavirus a Espanya. Ahir vam rebre la notícia més esperada des de fa gairebé vuitanta dies. En aquests temps difícils de crisi per la Covid-19, veure una petita llum al final del túnel sempre és encoratjador. Per això, saber que Sabadell entrarà –amb el vistiplau del govern central– a la fase 2 dilluns que ve també ajuda a aixecar l’ànim col·lectiu. Tot i això, per l’increment de la mobilitat de vehicles als carrers i de persones és difícil interpretar a quina fase està la ciutat.

Publicitat

El CN Sabadell i la zona blava ja estan en marxa i el cementiri municipal va obrir després de tres mesos perquè les famílies poguessin acomiadar-se dels seus éssers estimats. Aquest dimecres reobriran les biblioteques i els museus. A simple vista, l’únic que diferencia l’antiga normalitat a la nova és l’ús de mascaretes. Per completar-ho, el president del Banc Sabadell, Josep Oliu, va afirmar que la recuperació econòmica serà més ràpida del previst. Agafem-nos, doncs, a aquest reguitzell de bones notícies com a inspiració per continuar la lluita amb més convenciment.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top