Publicitat
Ciutat

Un sabadellenc, detingut en el marc d'una operació contra el tràfic de haixix

La Guàrdia Civil ha detingut un veí de Sabadell en el marc d'una operació antidroga a la demarcació de Barcelona. La detenció ha tingut lloc aquest matí en el seu domicili, situat al barri de la Concòrdia. Segons la investigació de l'Institut Armat, l'activitat del presumpte grup criminal estaria centrat en el tràfic de haixix.

L'operatiu segueix en curs i s'està realitzant en diversos punts de la geografia espanyola en el marc d'una investigació de la Comandància  de la Guàrdia Civil de Balears i amb el suport logístic de Barcelona en la ramificació de la província, segons ha avançat Naciódigital. Segons ha pogut saber el D.S., tot apunta que es tractaria d'una xarxa de tràfic a escala internacional.

Publicitat

Fins a la casa del detingut s'han desplaçat tres furgonetes de la Guàrdia Civil per realitzar el registre de l'habitatge. La investigació segueix oberta.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top