Publicitat
Ciutat

Passos de vianants amb la bandera irisada i xerrades, destacats de la campanya 'Ventilem els armaris'

Coincidint amb la celebració aquest mes de juny del Dia Internacional de l'Orgull LGTBI, l'Ajuntament de Sabadell posa en marxa una nova campanya de Ventilem els armaris! Sabadell amb els drets de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Trans i Intersex. La iniciativa té l'objectiu de sensibilitzar la ciutadania sobre la diversitat sexual i de gènere, amb un programa d'activitats que arrenca aquest diumenge, 7 de juny, amb una sessió de contes LGTBIQ+ a càrrec de Contes de Prop per YouTube.

La setmana que ve hi haurà un taller sobre diversitat sexual i de gènere per a joves, el 10 de juny, a les 18 h, en directe des del canal d’Instagram de l’Oficina Jove de Sabadell. Totes dues accions, amb metodologies diferents, volen acostar a les famílies, als infants i al jovent el reconeixement de la diversitat, des del respecte i la llibertat.

L’Ajuntament i les entitats de la Taula de Gènere, Feminismes i LGTBI han treballat coordinadament per presentar una desena d’activitats, gratuïtes i adaptades a la situació actual de desescalada pel coronavirus. D’altra banda, enguany s’ha volgut impulsar i donar valor al teixit associatiu de la nostra ciutat i promocionar el talent local: la gran majoria d’accions estan desenvolupades per entitats de Sabadell. La Regidoria de Cultura, per mitjà de la Xarxa de Biblioteques Municipals, també se suma a aquest programa i presenta el recurs (e)BiblioLGTBIQ, una guia de llibres i audiovisuals sobre diversitat sexual i de gènere del catàleg eBiblio.

Publicitat

Així, es faran accions a l’espai urbà, amb una pintada a càrrec de Kimo Osuna a la façana de l’edifici de Feminismes i LGTBI, al carrer Vidal, o el pintat de la bandera irisada en diversos passos de vianants arreu de la ciutat. També es faran xerrades en línia amb personalitats com l'escriptora Montse Barderi, entre altres.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top