Publicitat
Ciutat

Detinguts després de destrossar la Capella de Can Gambús, agredir el cambrer i fugar-se amb cotxe

Un grup de 15 persones s’ha presentat a la Capella de Can Gambús, aquesta nit a les dues de la matinada. En trobar-se l’establiment tancat i sense possibilitat de consumir beguda, han agredit el cambrer i han malmès taules, finestres, testos, pèrgoles i tendals. Segons avança Ràdio Sabadell i ha confirmat el Diari de Sabadell, dues persones han estat detingudes acusades de delictes de danys i lesions.

Les detencions s’han produït després d’una persecució en què hi han participat quatre cotxes de la Policia Municipal i els dels acusats. S’ha produït després que els agents arribessin a Can Gambús, moment en què els agressors s’haurien intentat fugar.

A banda dels dos detinguts, qua passaran a disposició del jutge, hi ha diverses persones més del grup identificades, una de les quals també podria ser responsable dels fets. Els Mossos d’Esquadra s’han fet càrrec de la investigació.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top