Publicitat
ESPORTS

El Sabadell inicia els entrenaments grupals pendent de la seu del ‘play-off’

Un moment del primer entrenament grupal amb 9 jugadors / CEDIDA (CES)

Un nou pas. La plantilla del Centre d’Esports ha iniciat aquest dilluns, amb el salt de la ciutat a la Fase 2 de la desescalada, els entrenaments grupals. Això sí, encara amb una limitació màxima de 10 jugadors. El cos tècnic ha decidit formar tres grups de 9 futbolistes per omplir la jornada. Després de dues setmanes amb sessions individuals, això suposa un petit avenç cap a la normalitat que agafarà cos quan es puguin realitzar sessions amb la totalitat del grup. En principi, caldrà esperar a la Fase 3. Si es compleixen els terminis seria a partir del dilluns 22, però es podria retallar una setmana si es compleixen les previsions positives i la zona sanitària a la qual pertany Sabadell salta abans de fase.

Mentrestant, tothom està pendent dels moviments de la Federació Espanyola de Futbol sobre la seu del ‘play-off’ exprés. La setmana passada semblava tot lligat amb la regió de Múrcia, però divendres es van trencar les negociacions per desacords econòmics i va quedar descartada. Las Rozas de Madrid apareixia com l’opció més probable perquès les instal·lacions són de la mateixa Federació, però en les últimes hores ha agafat força un nou escenari: Màlaga. De fet, l’ens federatiu es planteja la possibilitat d’utilitzar les instal·lacions del Marbella Football Center on diversos clubs estrangers fan concentracions de pretemporada o d’hivern quan les seves lligues estan aturades i també tindria a disposició els estadis de La Roselda de Màlaga o el camp municipal del Marbella -un dels protagonistes del ‘play-off’– per disputar els partits. La calor pot ser un dels principals enemics, però sembla un factor inevitable. D’altra banda, la rumorologia també ha apuntat cap a Galícia, però sembla una possibilitat menys viable ara mateix.

En qualsevol cas, tot apunta que aquesta setmana es prendrà una decisió definitiva i l’anunci de la seu de manera oficial aniria acompanyada del sorteig de les eliminatòries que, en principi, estava previst per aquest dilluns. Tot va quedar suspès per la negativa de Múrcia. Ara la Federació Espanyola li vol donar un gran resò mediàtic i convertir aquest ‘play-off’ exprés en una festa del futbol anomenat ‘no professional’. També s’espera rebre el protocol definitiu pels partits i la logística de viatges i altres detalls.

Publicitat
Comentaris
To Top