Castellar del Vallès

Castellar augmenta les mesures per combatre la venda d'alcohol a menors i intensificarà la presència policial per evitar 'botellons'

L'Ajuntament de Castellar del Vallès ha posat en marxa una campanya d'inspecció i control als establiments d'alimentació i supermercats, per garantir que compleixen amb la prohibició de venda de begudes alcohòliques a menors. L'acció arriba després que el cap de setmana passat la població fos escenari de sis convocatòries de 'botellón' en diversos punts, un dels quals va aplegar més d'un centenar de persones.

L'alcalde del municipi, Ignasi Giménez, va difondre un vídeo a través de les xarxes socials, en què reclamava als joves "responsabilitat" per evitar rebrots. Aquest cap de setmana s'intensificarà la presència de la Policia Local en els punts on solen desenvolupar-se aquesta mena d'activitats.

Publicitat

A banda de la campanya als comerços i de les tasques de vigilància que durà a terme la Policia Local, l'Ajuntament de Castellar del Vallès ha fet arribar una carta als supermercats i botigues d'alimentació recordant que existeix la Llei de prevenció i assistència en matèria de substàncies que poden generar dependència. L'escrit adverteix que incomplir aquesta normativa pot comportar sancions d'entre 3.000 i 15.000 euros.

Divendres passat aquest municipi va ser escenari de sis convocatòries de 'botellón', el més nombrós dels quals va ser el que va fer-se al Parc de Colobrers i que va reunir un centenar de joves. L'alcalde, Ignasi Giménez, va difondre un vídeo a través de les xarxes socials, en què admetia que la població té "un problema greu amb el 'botellón'". Giménez va detallar que després de reunir-se que al Parc de Colobrers, diversos grups de joves van desplaçar-se a d'altres punts de la localitat com les places Miranda, Catalunya, Europa, Fàbrica Nova i a la zona de l'Skate Park.

Un ‘macrobotellón’ de més de 100 joves de diferents municipis acaba en baralla a Castellar

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top