BARBERÀ

Les queixes veïnals per una intensa olor de marihuana destapen una gran plantació a Barberà del Vallès

La Policia Local de Barberà del Vallès va dur a terme la detenció de dues persones responsables de mantenir una instal·lació de plantació i assecat de marihuana, la setmana passada.

Durant les darreres setmanes, ja s’havien registrat a la comissaria diverses queixes veïnals que informaven d’una intensa olor a marihuana i d’un soroll constant, compatible amb aparells d’aire condicionat. Amb la finalitat de corroborar els fets assenyalats pel veïnat, la policia local va dur a terme un dispositiu de vigilància discreta de l’immoble, habitualment tancat al públic i sense activitat aparent, fins que aquest passat dijous va poder accedir al local a realitzar una inspecció administrativa derivada de les queixes veïnals rebudes, i identificant a les dues persones que posteriorment van ser detingudes.

Publicitat

Cultiu de marihuana a Barberà / POLICIA LOCAL

Durant la inspecció es van trobar un total 16,100 kg de marihuana, en un estat òptim d’assecament per tal de ser venuda o distribuïda ràpidament i 372 testos plens de terra, d’on aparentment van ser tallades les plantes posades a assecar.

Marihuana preparada per la distribució / POLICIA LOCAL

A la inspecció es registrà material d’instal·lació, insonorització i aïllament acústic, tancs d’aigua de grans dimensions connectats a bombes de rec, bosses d’escombraries de grans dimensions amb fulles de marihuana descartades, ampolles de productes fertilitzants i estimuladors de creixement, a més de sacs de terra per al cultiu. També es comprovà que la instal·lació elèctrica havia estat manipulada de forma fraudulenta.

Instal·lacions / POLICIA LOCAL

La instal·lació elèctrica havia estat manipulada de forma fraudulenta / POLICIA LOCAL

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top