Ciutat

Mariona Creus substitueix Modesto Custodio al Parc Taulí

El Departament de Salut ha nomenat aquest dimarts a la tarda Mariona Creus com a nova presidenta del Consell de Govern de la Corporació Sanitària Parc Taulí. Ho fa després que el fins ara president, Modesto Custodio, hagi presentat la seva dimissió al càrrec.

Mariona Creus / TWITTER

Segons informa el departament en un comunicat, el Servei Català de la Salut ha optat per una especialista en gestió sanitària i amb una àmplia experiència per presidir el consorci. “Creus destaca per la seva trajectòria en l’àmbit de la gestió i la infermeria, ha estat presidenta del Col·legi d’Infermeria de Barcelona, degana del Consell de col·legis d’infermeria de Catalunya i disposa, entre altres títols, d’un màster en gestió sanitària”, assenyala en el text.

La nova presidenta del consorci, a més, té una estreta vinculació amb la ciutat i amb el seu teixit associatiu. Creus rellevarà, així, del càrrec el fins ara president del Consell, Modesto Custodio. “El Departament de Salut agraeix la tasca realitzada per Custodio i obre una nova etapa liderada per la qui serà la primera dona presidint el consorci sanitari”, s’apunta en el comunicat.

Comentaris
To Top