Publicitat
Ciutat

Dimiteix el president del Consell de Govern del Parc Taulí, Modesto Custodio

El president del consell de Govern del Parc Taulí, Modesto Custodio, ha presentat la seva dimissió, segons ha pogut saber el Diari de Sabadell de fonts properes a l’òrgan directiu. La decisió encara no s’ha comunicat als professionals de la corporació sanitària i està en mans del Departament de Salut, de qui depèn el nomenament del càrrec.

Fonts coneixedores de la dimissió apunten que es produeix per desavinences amb la gestió del CatSalut i la direcció de l’hospital, tant per la pandèmia com altres aspectes com el trasllat del servei d’oncologia pediàtrica.

La decisió arriba després dels tres mesos més intensos de la història de l’hospital sabadellenc amb el coronavirus. Durant la pandèmia, el Taulí ha arribat a tenir 631 persones hospitalitzades per la Covid-19 i ha gestionat l’hotel Verdi com a espai assistencial de pacients lleus i la posada en marxa de l’hospital de campanya a la Pista Coberta d’Atletisme. També dels canvis organitzatius a la corporació que van comportar la destitució de la directora de l’Hospital de Sabadell, Cristina Carod, ara encarregada de la relació del centre amb l’Atenció Primària.

El Consell de Govern és el màxim òrgan directiu del Taulí. El formen nou representants de tres institucions: la Generalitat de Catalunya en té la majoria, sis; l’Ajuntament de Sabadell dos, que són l’alcaldessa, Marta Farrés (vicepresidenta), i el primer tinent d’alcaldessa, Pol Gibert; i la UAB, un.

Mariona Creus substitueix Modesto Custodio al Parc Taulí

Publicitat
Comentaris
To Top