Ciutat

Un grafit commemora els drets LGTBI a Sabadell

Presentació del mural, al carrer Vidal / AJUNTAMENT DE SABADELL

La ciutat de Sabadell ha presentat públicament aquest divendres un nou grafit, obra de l’artista local Kimo Osuna, i que es dedica a la diversitat sexual i de gènere de la ciutat. Es tracta d’una acció que s’emmarca en la recta final del programa d’activitats Ventilem Els Armaris! Sabadell amb els drets de Lesbianes, Gais, Bisexuals, Trans i Intersex”, i que posarà punt i final la setmana que ve, concretament diumenge 28 de juny, Dia de l’Orgull LGTBI.

El grafit està format per un arbre que creix, amb diverses branques, fulles, flors i fruits, que evolucionen i es mouen, en clara al·lusió a la diversitat. Amb el mural es vol donar un missatge de benvinguda a la diversitat sexual i de gènere, de rebuig a les discriminacions i de defensa dels drets a la igualtat.

“Aquest és el primer grafit de Sabadell que tracta la diversitat sexual i estem molt satisfets d’haver-lo pogut fer conjuntament l’Ajuntament i la Taula LGTBI, amb la complicitat i el talent d’un artista local”. I ha afegit que “aquest edifici es troba en un lloc molt visible i transitat, cosa que en ajuda a refermar el compromís de la ciutat en contra de qualsevol discriminació”.

La peça artística ha estat creada per Kimo Osuna, de l’associació local d’Art Urbà ARTefacto. El grafit està ubicat a la paret de l’edifici de la Feminismes i LGTBI, al carrer Vidal, que acull, a més del Servei d’Informació i Atenció a les Dones (SIAD), el Servei d’Atenció Integral LGBTI (SAI), que ofereix informació, assessorament i acompanyament a persones LGTBI, persones del seu entorn proper, professionals de diferents àmbits i entitats.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Comentaris
To Top