Ciutat

Repta'ns: quin producte t'agradaria trobar al comerç de Sabadell?

El tancament de comerços i establiments que hem viscut durant l'estat d'alarma ens ha fet veure com es pot arribar a trobar a faltar el comerç de proximitat, aquell que permet veure el producte abans de comprar-lo i que tenim a tocar de casa. Amb les fases de desescalada, però, els establiments d'arreu de Sabadell van obrint, cada cop amb menys mesures restrictives, i sempre amb la voluntat de servir el client del barri.

Des del Diari de Sabadell volem acompanyar els comerciants en aquesta reobertura, així com ajudar els veïns de la ciutat a saber on podem trobar allò que busquen. És per això que posem a l'abast de la ciutadania una relació dels productes més demandats a dia d'avui i aquells establiments on es poden trobar.

Publicitat

Us convideu a què ens demaneu quin tipus de producte busqueu, i des del D.S. us ajudarem a trobar els establiments on el podeu trobar:

BUSCADOR: Troba els productes als comerços de Sabadell

BUSCADOR: Troba els productes als comerços de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top