Publicitat
EL TEMPS

Pic de calor

Aquest dimecres arribarem al pic de calor del que portem de setmana. La temperatura mínima oscil·larà entre 16 i 21 ºC, mentre que la màxima oscil·larà entre 29 i 34 ºC, amb xafogor intensa.

De fet, el Servei Meteorològic de Catalunya ha emès un avís que preveu temperatures elevades, sobretot a les terres de Ponent:

Fins a mitja matinada cel entre mig i molt ennuvolat en general, sobretot al terç nord del territori, per l'arribada i creixement de nuvolades. A partir de llavors la nuvolositat minvarà i el cel quedarà serè o poc ennuvolat en general, si bé hi haurà intervals de núvols baixos a punts del litoral sud i nord que al final del dia podran tornarà a reaparèixer.

A partir de migdia creixeran nuvolades a punts del Pirineu i Prepirineu i alguns núvols d'evolució a punts del prelitoral que deixaran el cel entre mig i molt ennuvolat en aquests sectors. A banda, a partir del vespre també arribaran algunes bandes de núvols mitjans. A més, a partir de mitja tarda s'ennuvolarà al vessant nord del Pirineu on el cel quedarà molt ennuvolat o cobert.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top