Oci i cultura

MAPA: Alça la mirada i veuràs els arbres; dues rutes per fer a Sabadell

La ciutat amaga exemplars que si els mirem amb deteniment ens permetran conèixer millor els indrets que trepitgem

Arbres al riu Ripoll / LLUÍS FRANCO

Com pot ser que no sapiguem diferenciar un lledoner d’una magnòlia… I que a tot li diguem -amb mandra-, arbres? Sabadell en té una gran biodiversitat.

Cal alçar-la vista i contemplar. I posar-los en valor. És precisament el que ha fet la regidoria de Medi Ambient, que publica un llibre amb diverses rutes per arbres emblemàtics. En alguns casos, el seu valor és ecològic.

D’altres, és emocional i data en la seva singularitat. Com ara els bellaombres de la Vapor Badia, potser la joia de la corona. A continuació, podeu fer un tomb pels arbres de la ciutat amb dues rutes diferenciades:

Publicitat
Comentaris
To Top