Publicitat
Ciutat

Reforç del transport públic al Vallès durant la selectivitat

L'Eix central de l'Autònoma / X.O

L’Autoritat del Transport Metropolità (ATM) de l’àrea de Barcelona ha coordinat amb els operadors de transport públic una programació del servei reforçada per donar resposta a la mobilitat dels estudiants entre el 7 i el 10 de juliol, amb motiu de les Proves d’Accés a la Universitat (PAU) corresponents al 2020.

L’ATM considera que bona part de les necessitats “quedaran cobertes” per l’oferta habitual dels darrers dies, “que ja es troba al 100%”, però tot i això indica que s’apuntalaran algunes línies, sobretot aquelles que connecten amb la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), a Cerdanyola. Així, Rodalies de Catalunya, servei operat per Renfe, posarà en marxa les línies R7 i R8 amb un horari especial adaptat a les necessitats de les proves.

Una selectivitat extraordinària: se celebrarà en aquests instituts de Sabadell

A més, el servei de Ferrocarrils de la Generalitat de Catalunya (FGC) funcionarà al 100% i es farà un reforç dels agents d’estacions. També es prestarà el servei de la B6 UAB-Badia-Barberà-Sabadell amb l’horari de matí adaptat per garantir que s’arribi amb temps suficient a les PAU.

L’ATM també ha reforçat el servei a Polinyà, població amb uns intervals de pas entre autobusos “massa amplis” per arribar a la UAB amb transport públic. A partir del dilluns els autobusos de Palau-solità Sabadell que no entraven en aquest municipi passaran a fer-ho i permetran fer un transbordament a FGC-Creu Alta per arribar a la UAB.

El servei de la línia exprés e3 funcionarà al 100% amb reforços a l’hora d’accés a les PAU, i l’autobús propi de la UAB que arriba a les estacions de Renfe també funcionarà. Finalment, l’Àrea Metropolitana de Barcelona i la Direcció General de Transports i Mobilitat reforçaran algunes línies que arriben a instituts del seu àmbit en les hores d’accés i sortida.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat
Comentaris
To Top