EL TEMPS

Nou augment del termòmetre

Aquest dimecres comencem una nova escalada del termòmetre que ens durà a un cap de setmana plenament estival. La temperatura mínima serà entre 14 i 19 ºC, mentre que la màxima oscil·larà entre 29 i 34 ºC.

Pel que fa al cel, predominarà l'ambient assolellat, amb cel serè o poc ennuvolat, tot i que de matinada es formaran alguns intervals de núvols a la meitat sud del litoral, a la vall de l'Ebre i a punts de la depressió Central.

Publicitat

Al centre de la jornada creixeran alguns núvols d'evolució diürna a punts de muntanya. Al final de la jornada arribaran bandes de núvols alts i mitjans a la meitat sud i oest del país alhora que es formaran intervals de núvols baixos al litoral, sobretot al sector sud.

La informació de Sabadell, al Telegram del Diari de Sabadell

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top