EDITORIAL

Una infraestructura amb majúscules

L’Aeroport de Sabadell és un orgull per a la ciutat. Una joia d’altres temps que s’ha sabut reconvertir i especialitzar fins a convertir-se en una infraestructura imprescindible per a l’aeronàutica catalana i espanyola. La construcció d’un nou hangar a les instal·lacions sabadellenques per part de l’escola EAS Barcelona és una prova més del que expliquen les escoles de vol i el mateix president de l’Aeroclub Barcelona-Sabadell: després de l’aturada per la Covid-19, hi ha demanda, la mateixa que abans i més i tot.

Publicitat

Hi ha optimisme. Aquesta energia positiva dels agents principals de l’aeroport envia un missatge encoratjador als veïns de la ciutat. Malgrat les males xifres –en el període entre el gener i el juny del 2020 s’ha produït una caiguda en les operacions del 45%–, hi ha agents implicats, profundament bolcats, a mantenir i enlairar un dels pols econòmics de la ciutat. L’Aeroport és una infraestructura amb majúscules, que ha superat la duresa del pas de les dècades, ha viatjat del passat al present, i ha estat capaç de superar l’embat de la Covid-19. I ara torna a dibuixar un futur carregat d’esperança i d’il·lusió.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top