Publicitat
EL TEMPS

Segueix caient el termòmetre

Aquest dimecres el termòmetre seguirà caient. La temperatura mínima serà semblant o lleugerament més baixa, i es mourà entre els 13 i 18 ºC. La màxima baixarà lleugerament i voltarà entre els 24 i 29 ºC.

El cel estarà entre poc i mig ennuvolat per núvols alts i mitjans fins a la tarda. A més, hi haurà intervals de núvols baixos al quadrant nord-est fins a mig matí. A partir de llavors, creixeran nuvolades a zones de muntanya del terç nord que deixaran el cel molt ennuvolat o puntualment cobert.

Publicitat

A partir de mitja tarda les nuvolades també creixeran a la resta del litoral i prelitoral central. Independentment, hi haurà intervals de núvols baixos al vessant nord del Pirineu durant bona part de la jornada.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top