Publicitat
Ciutat

Detingut per circular amb un carnet de conduir fals

El carrer on es va produir la detenció / GOOGLE MAPS

La Policia Municipal de Sabadell va detenir ahir diumenge un home que disposava d'un carnet de conduir fals, segons el cos policial. El succés es va registrar a les 14.35 h al carrer d'Osona, 10-12, de Ca n'Oriac. 

Una furgoneta aparcada sobre la vorera va cridar l'atenció de la unitat de la policia que passava pel carrer. Els policies van identificar el conductor del vehicle i, en demanar-li la documentació, van veure que el seu permís de circulació -estranger- era "manifestament fals".

L'home, de 43 anys, està acusat d'un presumpte delicte de falsificació de document públic.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top