Publicitat
Ciutat

El Suprem revoca el 100.2 a la sabadellenca Carme Forcadell

Forcadell, sortint de Mas d'Enric en un permís penitenciari / ACN

El Tribunal Suprem ha revocat l’article 100.2 que va atorgar la junta de tractament de la presó de Mas d’Enric a l’expresidenta del Parlament Carme Forcadell i decidirà sobre l’aplicació del mateix cas a la resta de presos independentistes.

L’alt tribunal també estableix que els recursos del fiscal suspendran automàticament els permisos. Així ho ha decidit el mateix Suprem, que estableix que ha de ser el tribunal que va emetre la sentència de l’1-O el que ha de resoldre els recursos. Pel que fa al de Forcadell, s’hi ha pronunciat després que el jutjat de vigilància penitenciària de Lleida obrís la porta a enviar la qüestió al Suprem, que ara li denega el 100.2 per falta de justificació. A més, avisa que el 100.2 no pot “amagar excarceracions pròpies del tercer grau”.

Publicitat
Comentaris
To Top