Publicitat
EL TEMPS

Avís per calor intensa aquest divendres a Sabadell

Nens a la font de Sant Roc, en un estiu de calor / LLUÍS FRANCO

Aquest divendres hi ha activat un avís per calor intensa que afectarà la ciutat de Sabadell i el conjunt del Vallès Occidental. De fet, a nivell nacional, Protecció Civil ha activat el pla PROCICAT per onada de calor davant la previsió de temperatures "extremes" els propers dies. El Departament de Salut ha posat en fase 2 el pla d'actuació per prevenir els efectes sobre la salut.

Així, la previsió és que les temperatures més altes s'assoliran divendres i s'espera que la temperatura mínima no baixi dels 20 graus, tret de zones de muntanya. La temperatura mínima es mourà entre els 20 i 25 ºC, mentre que la màxima oscil·larà entre els 35 i 40 ºC.

Publicitat

Davant les previsions del Servei Meteorològic de Catalunya, Protecció Civil ha demanat als ajuntaments que es prevegin llocs frescos o sales amb aire condicionat, respectant sempre els mesures de seguretat per la covid; i es tingui especial vigilància de les persones més vulnerables, com major de 75 anys o persones amb discapacitat.

Protecció Civil ha recordat que cal hidratar-se molt sovint, evitar sortir al carrer en les hores de més insolació, que les persones que treballin a l'aire lliure es cobreixin el cap, que no es faci esport en les hores de més calor i que es visiti un cop al dia persones grans que viuen soles complint amb les mesures per reduir el risc de contagi per covid, entre d'altres.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top