Publicitat
Ciutat

Lourdes Ciuró deixa la direcció del PDeCat

La regidora portaveu de Junts per Sabadell, Lourdes Ciuró, ha abandonat la direcció del PDeCat, segons confirmen fonts del Partit Demòcrata a l’ACN. També ho ha fet la fins ara vicepresidenta del partit, Míriam Nogueras, que ha liderat, des de la direcció, el sector que aposta perquè el PDeCat transiti cap al nou partit liderat per Carles Puigdemont.

Però amb el congrés fundacional de la nova formació en marxa, encara no hi ha acord entre JxCat i el partit presidit per David Bonvehí. La també diputada del Congrés i pròxima a Puigdemont ha fet tàndem amb Bonvehí com a vicepresidenta des del juliol del 2018. Per la seva banda, Ciuró també ha comunicat avui que marxa de la direcció.

Ciuró va ser diputada al Congrés fins a les últimes eleccions municipals, quan es va presentar com a alcaldable del partit per Sabadell a les passades eleccions municipals, sota el nom de Junts per Sabadell. La també exdiputada va fer públic a través de les xarxes socials que estava participant en el naixement del nou partit de Puigdemont.

Totes dues mantenen el carnet del partit a l’espera de si s’arriba a un acord amb Junts per Catalunya. Ja s’han produït tres baixes a la direcció del partit. La primera va ser Montse Morante el 23 de juliol. De fet, Morante va participar de l’operació perquè l’expresident de la Generalitat es quedés les sigles de Junts per Catalunya, sense comunicar-ho prèviament al president del PDeCat, David Bonvehí.

Publicitat
Comentaris
To Top