Ciutat

Designats els 4 alcaldes accidentals d’aquest estiu a Sabadell

Els quatre tinents d’alcaldessa de Sabadell substituiran Marta Farrés durant aquest mes d’agost. L’objectiu és poder delegar les responsabilitats que assumeix l’alcaldia en els màxims càrrecs per sota de Farrés.

D’aquesta manera, la primera setmana, aquesta mateixa, la segona tinenta d’alcaldessa, Marta Morell, és qui agafa les regnes del Govern local. La també regidora de Podem assumirà aquest rol fins aquest divendres, 7 d’agost.

A partir de dissabte, dia 8, la quarta tinenta d’alcaldessa, Montse González, assumirà l’alcaldia de manera temporal i fins el divendres de la setmana que ve, dia 14 d’agost. Des del dia 15 i fins el 23 d’agost, serà el tercer tinent d’alcaldessa, Jesús Rodríguez, qui s’encarregui de liderar l’executiu local.

Per últim, serà el primer tinent d’alcaldessa, Pol Gibert, qui es posi al capdavant del Govern des del dia 24 d’agost i fins el diumenge 30 d’agost, la darrera setmana en què Farrés delegarà les seves funcions.

Estiu inèdit

Tot i que es repeteix el model d’assignació d’alcaldies accidental en els quatre tinents d’alcaldessa, un mecanisme que s’estableix a través d’un decret d’alcaldia, a ningú se li escapa que aquest és un any diferent per l’impacte que la pandèmia està tenint en la vida quotidiana de la ciutat.

És per aquest motiu que fonts municipals han detallat que tot i que s’estableix la delegació de funcions, Farrés seguirà l’actualitat de ben a prop, amb la previsió de ser present a la ciutat en cas que hi hagi alguna novetat vinculada a l’impacte del coronavirus. Aquest mateix diumenge, de fet, i en un període en què Morell ja es troba al capdavant del consistori en qualitat d’alcaldessa accidental, Farrés va emetre un missatge a les xarxes socials demanant prudència a la ciutadania davant de l’increment de casos positius de coronavirus registrats a la capital vallesana, una situació que també s’experimenta a la resta de la comarca.

Per tot plegat, si la situació segueix un patró de normalitat i no hi ha cap sobresalt, Farrés assumiria de nou plenament l’alcaldia el darrer dilluns del mes d’agost, el dia 31.

Publicitat
Comentaris
To Top