EL TEMPS

Cel tapat i temperatura baixa

Aquest dimarts encara tindrem un dia tapat, i amb avisos de pluja en determinats punts del país que podrien arribar a esquitxar el Vallès. Així, fins a mig matí s'esperen ruixats d'intensitat entre feble i moderada a punts del litoral i prelitoral central, tot i que de matinada és possible que siguin localment forts al litoral central.

A partir de llavors, és probable algun ruixat aïllat a punts de l'interior del quadrant nord-est, sud de la Costa Brava i nord del litoral central. Seran febles o localment moderats. S'acumularan quantitats entre minses i poc abundants de precipitació, localment abundants al litoral i prelitoral central. Independentment, de matinada és possible alguna precipitació feble i minsa al vessant nord del Pirineu.

Publicitat

Pel que fa a les temperatures, es mantindran valors amb tendència a la baixa. La mínima es mourà entre 13 i 18 ºC, mentre que la màxima es mourà entre els 27 i 32 ºC.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top