Publicitat
Ciutat

El CAP Ca n'Oriac acull la segona jornada de proves del coronavirus a Sabadell

El CAP Ca n'Oriac / CEDIDA (ICS)

El CAP Ca n'Oriac acollirà aquest dimarts i dimecres 18 i 19 d'agost un dispositiu especial per fer proves del coronavirus i aturar la transmissió de la malaltia. Es tracta de la segona vegada que es posa en marxa aquest procediment, després del primer que ja es va fer a les Termes i Campoamor, tot i que aquest cop no serà tan massiu i només va dirigit als veïns asimptomàtics d'entre 15 i 35 anys.

Les proves, de tipus PCR, es faran al CAP Ca n'Oriac (Passeig de Sant Bernat, 22) de 10 h a 14 h i de 15 h a 19 h de forma gratuïta i voluntària. Les persones empadronades rebran un SMS amb la informació de servei. Per fer-se el test, caldrà dur el DNI i la Targeta Sanitària Individual (TSI). Les autoritats demanen que les persones que sí que tinguin símptomes no vagin a fer-se la prova i truquin al seu CAP o al 061.

Durant el dia, a la zona hi haurà els informadors sobre la Covid-19 de l'Ajuntament de Sabadell i voluntaris de la Creu Roja animaran els joves a fer-se la prova. El cribratge l'organitzen l'Ajuntament, el Servei Català de la Salut, l'Institut Català de la Salut, el Servei de Vigilància Epidemiològica del Vallès i l'Hospital Parc Taulí.

Els cribratges per detectar la Covid-19 arriben també a Ca n'Oriac

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top