Ciutat

La ‘rentrée’ als gimnasos

Una dona al gimnàs Basic Factory de Sabadell / VICTÒRIA ROVIRA

Per a molts, les vacances han acabat ja o estan a punt de fer-ho. I amb la tornada a la feina, també és el moment de connectar de nou amb l’activitat física després de l’aturada estiuenca. A Sabadell trobareu un bon grapat de gimnasos, com aquesta selecció de set! 

Club Natació Sabadell El veterà club ofereix diverses promocions, com la matrícula gratuïta amb la permanència d’un any. O provar tres mesos per 150 euros. Carrer dels Montcada, 2.

QWellness També presenten promocions d’estiu, com ara la d’un primer mes a 49 euros, que inclou un assessorament inicial, totes les activitats i més! Ctra. de Terrassa, 265.

Curves Instal·lació exclusiva per a dones. Actualment fan un 66% de descompte per a noves sòcies amb permanència d’un any. Carrer Calderón, 160.

VivaGym Actualment divideixen l’oferta en tres modalitats: Quota tot el dia (25,90 euros), Mensual Premium (29,90 euros) i Mensual Platino (32,90 euros), amb diferents serveis.  Av. de Francesc Macià, 60.

Anytime Actualment ofereixen la promoció Member to Member, consistent en la gratuïtat d’una quota mensual per a aquell client que acompanyi un nou soci a inscriure-s’hi. Av. de Barberà, 23.

Urban esports La quota mensual base (sense matrícula) és de 34,90 euros. Amb permanència d’un any és de 29 euros. També han llançat una quota Duo, per a una segona persona. Carrer de la Creueta, 31.

Basic Factory Quota mensual de 29,90 euros. Amb permanència d’un any, surt a 24,10 euros (a banda de la matrícula i el xip). Carrer de Fra Luis de León, 179.

3 consells per evitar lesions

No ofegar-nos el primer dia: Cal prendre la tornada a la feina del gimnàs amb calma i sense intentar aconseguir-ho tot la primera setmana.

No oblidar-se d’escalfar: Les ganes de començar no poden fer que ens saltem passos bàsics, com els escalfaments. I encara menys els estiraments. 

No deixar de menjar de cop: Després dels excessos estiuencs, el millor és anar eliminant els capritxos de manera progressiva, però no pas de cop. 

Comentaris
To Top