Ciutat

Acusats de delictes contra la seguretat viària dos conductors que triplicaven la taxa màxima d'alcoholèmia permesa

Un agent de la Policia Municipal de Sabadell / LLUÍS FRANCO

La Policia Municipal ha obert diligències contra la seguretat viària, aquesta nit, a dos conductors que han donat positiu en el test d'alcoholèmia. De fet, superaven per molt la taxa màxima permesa. En els dos casos, els agents van aturar els vehicles després d'apreciar símptomes d'embriaguesa en la conducció. Una vegada fetes les comprovacions, els turismes es van immobilitzar.

El primer dels conductors multats és un jove de 19 anys que havia topat amb diversos vehicles estacionats. Una unitat policial va intervenir-hi, a les 20.35 h, a l'avinguda de Lluís Companys. Va donar positiu amb un resultat de 0,66 mg/l (la taxa màxima permesa per a conductors novells és de 0,15 mg/l). És a dir, va multiplicar per més de quatre el límit permès.

Publicitat

Unes hores més tard, concretament a les 3 h de la matinada, una unitat de la Policia Municipal va aturar un segon turisme, ja que els agents també van apreciar símptomes d’embriaguesa en la circulació. El conductor, de 42 anys, va donar positiu amb un resultat de 0,73 mg/l (la taxa màxima permesa genèrica és de 0,25 mg/l).

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top