Ciutat

Fortes tempestes a Sabadell a partir de divendres fan activar el pla INUNCAT

Ens espera un cap de setmana plujós

Protecció Civil demana extremar precaucions davant la previsió de pluges intenses generalitzades a partir de demà divendres. A Sabadell, l'Ajuntament ha alertat sobre la possibilitat de pluges a partir del migdia. Augmentaran d'intensitat al vespre.

A més, es preveu una caiguda del termòmetre durant el cap de setmana. La temperatura màxima durant el dia baixarà més de 10 ºC el dissabte. Es notarà molt, en comparació amb el que portem de setmana. Durant el dia, s'arribarà, com a màxim, als 20 ºC, en els moments més càlids de la jornada.

Publicitat

El diumenge ens esperarà un dia menys fred, amb una temperatura màxima de 25 ºC en els moments més càlids del dia. La mínima, però, serà freda, ja que durant la jornada el termòmetre se situarà en els 15 ºC. El dilluns, però, recuperarem el sol.

Publicitat

Subscriu-te gratuïtament al butlletí ‘Bon dia, Sabadell’

Comentaris
To Top