PATRIMONI DE SABADELL

Mirada romàntica a l’Escola Industrial

Jugant amb l’enfocament, Valentí Oliva ha compartit aquesta setmana una imatge de la plaça del Mercat en què destaca la torre de l’edifici de la Caixa Sabadell, l’antiga Escola Industrial. Oliva, fent la foto d’aquesta manera i en blanc i negre, busca donar-li un estil “més romàntic”. Pel fotògraf, sabadellenc aficionat que sempre que surt a passejar porta la càmera a sobre, “sense aquesta torre, la foto no tindria el mateix sentit, és bonica, es veu l’antiga Escola Industrial”.

Com totes les seves imatges, aquesta tampoc estava planificada i li agrada perquè mostra una perspectiva diferent. El retrat està fet entre les 20 h i les 21 h
a finals d’agost, “aquella estona en què ja és fosc i es comencen a encendre les llums”, afegeix l’autor. Des del seu punt de vista, és la millor hora per fer les fotografies en aquesta època de l’any.

Comentaris
To Top