Publicitat
EL TEMPS

Avís per intensitat de pluja per a aquest dimecres a Sabadell

Aquest dimecres serà un dia clarament passat per aigua, amb tempestes previstes de cara a la tarda. De matinada s’espera precipitació a qualsevol punt, més continuada al quadrant nord-est. A partir del matí la precipitació serà en forma de xàfecs dispersos, que seran menys probables a Ponent i a l’interior de les Terres de l’Ebre.

Sovint anirà acompanyada de tempesta i localment de calamarsa. En general serà d’intensitat feble o moderada, si bé serà localment forta al litoral, al prelitoral i al quadrant nord-est, i a la tarda a la Catalunya Central.

S’acumularan quantitats entre minses i poc abundants al terç oest i entre poc abundants i abundants a la resta. Ara bé, localment hi pot haver acumulacions molt abundants (de 50 a 100 mm en 24 hores) a punts de la meitat est.

La temperatura mínima serà entre lleugerament i moderadament més alta, tret de punts de la meitat nord del litoral i prelitoral on serà similar o lleugerament més alta. Se situarà entre 11 i 16 ºC al Pirineu i al Prepirineu i entre 16 i 21 ºC a la resta.

Per la seva banda, la temperatura màxima serà similar. Voltarà entre 24 i 29 ºC a Ponent i a les Terres de l’Ebre i entre 20 i 25 ºC a la resta, si bé al vessant nord del Pirineu serà localment més baixa.

Publicitat
Comentaris
To Top