CERDANYOLA

Rodalies recupera el servei habitual a partir de dilluns vinent

A partir del proper dilluns 14 de setembre, el servei de Rodalies recuperarà els horaris habituals a les línies que uneixen el Vallès amb el campus de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), a Cerdanyola.

Es tracta de les línies R7 (Barcelona Sant Andreu Arenal – Cerdanyola Universitat) i R8 (Martorell – Granollers Centre), on s’aplicaran els horaris previs al tancament dels centres educatius.

Derivat de les mesures de servei adoptades amb motiu del Covid-19 de forma coordinada amb el titular del servei, al restar tancada la UAB a dia d’avui no es presta servei a la línia R7 i l’R8 circula al 50% de la seva oferta.

Tot plegat permetrà garantir la connectivitat amb el campus vallesà, a l’espera que es reprenguin les classes de manera ordinària, un cop passat el sotrac de la pandèmia, que va obligar a donar per acabades les classes de manera presencial.

Comentaris
To Top